Sistemul de operare Windows 10 oferă posibilitatea de a schimba cu ușurință limba în care sunt afișate meniurile, ferestrele și opțiunile sale. Astfel, pentru cei care nu sunt familiarizați cu limba engleză există  opțiunea de a seta sistemul de operare în limba română sau într-o altă limbă interanțională (franceză, germană, etc.).

Iată pașii care trebuie urmați:

Intrăm în start și apăsăm pe settings. Aici alegem meniul Time & Language și dăm click. În acest meniu, din partea stângă alegem opțiunea Region & language. Se va deschide o nouă fereastră și alegem opțiunea Add a language. Scriem română în căsuța de căutare, selectăm Română (România) și apăsăm pe butonul Next. În fereastra care se deschide este important să bifăm opțiunea Set as my Windows display language. Celelalte căsuțe le puteți bifa sau nu, în funcție de ce aveți nevoie, dar prima căsuță este necesar să o bifăm pentru ca Windows-ul să folosească noua limbă.

Tot ce mai rămâne de făcut este să apăsăm Install. După ce se încarcă bara de progres, noul pachet lingvistic este gata de utilizare. Este nevoie să dăm un Sign out la calculator și limba se va schimba în cea instalată de noi.

Mai jos puteți vedea în imagini pașii pe care este nevoie să-i urmați pentru a schimba limba sistemului de operare WIndows 10.

P.S. Dacă nu aveți Windows 10 cu licență, puteți cumpăra unul accesând acest link: https://l.profitshare.ro/l/4793464