Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum folosim serviciul Gravatar

Salut, in tutorialul de mai jos o sa vedeti cum se poate creea un cont gratuit pe Gravatar.com. Ce este Gravatar? Este un serviciu care ne permite sa afisam un avatar langa comentariile postate de noi pe diferite site-uri. De exemplu, daca o sa lasati un comentariu pe site la noi, o sa vedeti ca in dreptul acelui comentariu, in partea dreapta, aveti o casuta gri. In acea casuta se poate pune un avatar cu o poza incarcata de noi. Pentru a putea incarca acea poza, avem nevoie de un cont gratuit pe site-ul Gravatar.com. Va trebui sa introduceti o adresa de mail care va fi asociata cu acea poza pe care urmeaza sa o incarcati. Atunci cand veti posta comentarii de pe adresa de mail cu care ati facut contul pe Gravatar, poza se va afisa automat in dreptul acelui comentariu. In cazul in care o sa postati comentarii de pe alta adresa de mail, poza nu va mai aparea deoarece nu este asociata cu respectiva adresa de mail. Acum va las sa urmariti tutorialul de mai jos.

Vizionare placuta !

7 Comments

 1. Costy

  Foarte bun tutorial bravo! ( ma ajutat foarte mult)

 2. pc1990

  felicitari pentru tutorial :D

 3. Moldovan Dragos

  Am hotarat sa fac tutorialul deoarece am vazut ca multi nu au poze la avatar si ma gandeam ca nu stiu cum se poate pune. Ma bucur ca v-am fost de folos.

 4. TUDOR

  Foarte bun tutorialul Dragos dar sunt unele sites care trebuie introdusa poza manual sau o adresa VRL unde ai gazduit poza de exemplu ImageShack.Poate faci un tutorial de unde se iau si cum se pun avatre animate.Feliciari pt. tutorial !

 5. Costy

  Dragos cel putin pe mine ma ajutat foarte mult! bafta in continoare,

 6. DeviceBox

  În sfârşit am reuşit şi eu să îmi creez un avatar pentru comentarii!
  Multumesc :)

 7. Andrei

  Super tutorial, multumesc frumos, chiar aveam nevoie sa-mi fac un avatar cu gravatar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑