Totul despre PC și mai mult de atât!

Crearea unei arhive SFX cu WinRar

Astazi vom creea impreuna o arhiva de tipul SFX cu ajutorul lui WinRar. Acest tip de arhiva poate inlocui cu succes un KIT de instalare deoarece se poate extrage oriunde si are si aspectul de KIT (trebuind sa urmezi pasii unei instalari clasice), iar extensia este ca la un KIT obisnuit (.exe).Acestei arhive ii vom putea pune si o liceta, un titlu si odescriere si vom putea selecat locatia unde se va extrage.

Ca sa realizam aceasta arhiva nu avem nevoie decat de programul WinRar pe care il puteti downloda de pe site-ul nostru de la pagina de download.

VIZIONARE PLACUTA

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a paginii sau a articolului.

7 Comments

 1. ando

  se pot arhiva 2 sau mai multe fisiere ca apoi acestea sa se lanseze toate la deschiderea arhivei sfx?

 2. admin

  Da sigur ca se poate.

 3. ando

  exemplu: avem fisier.exe si foto.jpg in arhiva sfx. as dori ca la lnsarea arhivei prima data sa se execute fisier.exe apoi foto.jpg. cum procedez?

 4. ando

  Deeeeci? Se poate sau nu prea?

 5. Admin Andrei

  Da se poate! Acolo unde eu am pus adresa siteului la „Run after extraction” scrii calea catre fisierul jpg iar la „Run before extraction” scrii calea catre fisierul exe. Astfel inainte de extragere se executa executabilul si dupa ce arhiva se extrage se va deschide imaginea! Sper ca ai inteles.

 6. Cosmin

  cum se dowlandeza Winrar cu tot cu arhiva??

 7. Andrei

  nuti trebuie winrar sa dezarhivezi o arhiva sfx!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑