Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, a lansat un sistem anti-furt pentru PC-uri sau terminale cu Android, care-i asigură proprietarului un control total asupra telefonului, laptop-ului sau tabletei, chiar și atunci când acestea ajung pe mâna hoților.

Cu soluția Bitdefender Anti-Theft poți localiza pe hartă telefoanele și tabletele furate sau primi o notificare atunci când hoțul încearcă să schimbe cartela SIM. De asemenea, proprietarul poate bloca complet accesul la terminal și poate activa o alarmă pe terminalul furat sau pierdut. Iar dacă toate acestea nu sunt suficiente, Bitdefender Anti-Theft poate șterge de la distanță toate datele de pe telefon sau din laptop, pentru a evita vizualizarea sau copierea lor.

„Cu Bitdefender Anti-Theft am extins soluțiile noastre de securitate de renume mondial din domeniul internetului, către realitatea fizică. Protejăm acum utilizatorii de amenințări informatice, dar și de hoții de terminale mobile. De asemenea, îi scutim de momentele de disperare care îi încearcă atunci când realizează că și-au uitat laptopul sau telefonul în cafenea sau în taxi. Bitdefender Anti-Theft acționează astfel ca o lesă invizibilă asupra telefonului”, spune Andra Cazacu, Product Marketing Manager, Bitdefender.

Bitdefender Anti-Theft rulează aproape invizibil, astfel că cei mai mulți hoți nici măcar nu vor ști că este acolo. În plus, blochează terminalul cu PIN-uri și parole și îți redă rapid controlul asupra telefonului printr-un cont online de unde poți șterge, bloca, localiza cu doar câteva click-uri.

Utilizatorul poate controla telefonul trimițând SMS-uri de pe un număr pre-setat sau îl poate comanda să răspundă sau să inițieze un apel, chiar dacă terminalul pierdut nu este conectat la internet.

Pentru mai multe informații accesați: www.bitdefender.com/anti-theft