Totul despre PC și mai mult de atât!

VIDEO: A fost lansată aplicația dedicată Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși #ITO Iași 2017

Marți, 1 august 2017 a fost lansată aplicația dedicată Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși (ITO) care se va desfășura la Iași în perioada 1-4 septembrie 2017.

Aplicația este gratuită și rulează pe Android și iOS. Pentru utilizatorii altor sisteme de operare organizatorii au pregătit aplicația web ito2017.mobi

Prin intermediul aplicației utilizatorii pot afla informații despre evenimentul #ITO Iași 2017, pot verifica programul, pot primi notificări de la organizatori, iar participanții pot intra în contact unii cu alții. De asemenea, organizatorii spun că prin intermediul aplicației participanții vor avea parte de concursuri cu premii și alte surprize.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din magazinele Google Play pentru dispozitivele cu Android, iar în curând va fi disponibilă și în App Store.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși (ITO) este un eveniment organizat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei. La eveniment sunt așteptați 5000 de tineri din România, dar și din alte țări precum: Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Franța, Germania, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Elveția, Turcia, Iordania, Siria și altele. Mai multe detalii precum și programul complet al evenimentului puteți găsi pe siteul oficial: ito2017.ro

2 Comments

  1. John

    mai lipsea! O întâlnire a religiilor.

  2. Andrei

    Ce ți se pare în neregulă cu această întâlnire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑