Cand esti parinte, cea mai mare grija este sa-i oferi copilului tot ce este mai bun. Asta implica si distractia de care trebuie sa aiba parte copilul. Insa de multe ori, nu aveti timpul necesar pentru a va distra cu el in aer liber sau chiar in propria locuinta. In aceaste conditii, alternativele cele mai la indemana sunt TV-ul si PC-ul. Cum nu prea puteti controla programele TV atunci cea mai buna idee ar fi sa va lasati copilul la calculator dar intr-un mediu cat mai propice lui.

In acest sens va propun un site pentru copii. Strengari.ro, caci asa se numeste siteul este un loc unde copii se vor simti in largul lor alaturi de glume, povesti, teste, poezii, ghicitori si multe altele.

Siteul pune in competitie copii, ei castigand banuti virtuali si onoarea de a fi afisati pe prima pagina.

Designul siteului este unul predestinat copiilor. Ei au posibilitatea de a-si crea un cont, astfel beneficiind de facilitati sporite, cum ar fi posibilitatea de a-si crea propria pagina.

Exista si un forum unde copii pot posta intrebari sau pot discuta intre ei.

Deasemenea exista un coltisor si pentru parinti, unde acestia pot interactiona cu alti parinti sau pot afla informatii mai detalitate referitoare la continutul siteului.

Si scolarii pot apela la acest site daca au nevoie de un dictionar sau de un referat la o anumita materie.

In concluzie daca aveti nevoie de un mediu sigur in care sa-si petreaca timpul copii pe internet, atunci puteti apela la acest site.