Primul meu calculator l-am primit cadou pe la sfarsitul lui 2005. Bineinteles ca m-am bucurat nespus de primirea primului meu computer. Norocul meu a fost ca avea preinstalat Windows si alte programe (inclusiv jocuri) astfel incat mi-a venit foarte usor sa-l folosesc (la vremea aceea nu prea stiam multe despre calculatoare).

Configuratia lui era una destul de buna avand in vedere ca ne aflam abia in 2005.

  • procesor Intel Pentium 4, frecventa 2.4 GHz
  • RAM 512 MB
  • placa video NVidia GeForce 6200 (128 MB)
  • placa de baza Asus P4V8X-X
  • monitor CTR Luxx

Arata exact asa!


sursa imagine

Eu zic ca e o configuratie foarte buna care m-a ajutat mai tarziu chiar sa fac si un overclock micut astfel incat am ajuns cu procesorul la 3 GHz si cu placa video la 220 MB (nui rau deloc).

La primul meu PC eu doar ma jucam si cateodta mai scriam in Word sau faceam cate un SlideShow. Jocurile pe care le consumam cu pofta erau cele preinstalate de o cunostinta adica Hugo si Age of Empire 2. Erau destul de dragute pentru cineva care are primul contact cu un calculator.Si asta am facut pana m-am conectat la internet (cam prin martie 2006). Cand am descoperit netul nu mi-a mai pasat de Hugo pentru ca acum aveam alt orizont de informatii. Incet, incet am invatat din ce in ce mai multe despre PC-uri si Internet si am ajuns pana in stadiul in care am facut acest site.

Revenind la primul computer. Experienta cu acesta a fost una foarte placuta si constructiva pe care nu o regret! Cum a fost prima voastra experienta cu un calculator? Astept cu interes respunsurile voastre!

GIZ.ro