Despre a doua generatie de procesoare Intel Sandy Bridge probabil ati auzit cu totii. Haideti totusi sa recapitulam putin ce aduce nou aceasta noua generatie de procesoare.

Cea mai noua familie de procesoare Intel ofera grafica integrata pentru ca utilizatorii sa se bucure de o mai buna experienta atunci cand utilizeaza PC-ul.
Mai mult decat atat, noile procesoare Intel Core i5 si Intel Core i7 beneficiaza de tehnologia Turbo Boost 2.0, cea mai rapida tehnologie actuala ce permite ca procesorul sa creasca viteza de procesare atunci cand este nevoie.
O alta tehnologie de care beneficiaza procesoarele Sandy Bridge este Hyper-Threading. Aceasta, permite fiecarui nucleu al procesorului sa ruleze doua sarcini simultan, astfel oferind multitasking inteligent ce permite utilizatorului sa navigheze rapid si fara ezitare printre aplicatii.

Acestea fiind spuse, vreau sa va prezint unul dintre noile PC-uri Dell cu procesoare Sandy Bridge.


sursa imagine

Dell VOSTRO 460 MT, este probabil unul din cele mai bune PC-uri de pana in 2500 RON, intrucat vine echipat cu un procesor Intel Core i5 2400 (4 nuclee, 8 threaduri, 6 MB cache, grafica HD integrata), 4 GB de memorie RAM DDR3, un hard-disk de 500 GB (7200 de rotatii pe minut) si o placa video dedicata ATI Radeon HD 5450 (1GB memorie video). Deasemenea PC-ul vine la pachet cu mouse si tastatura Dell.

Toate caracteristicile mai sus mentionate, fac din acest PC o adevarata statie de lucru capabila sa efectueze atat sarcini de office cat si sarcini multimedia (editare imagini/video). Totodata acest computer poate rula si unele dintre cele mai noi jocuri la setari medii.

Iar in final va invit sa urmariti un clip video facut de Intel pentru a promova procesoarele Sandy Bridge.