PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Office Lens sau cum poți face scanări de calitate cu telefonul mobil

Despre Office Lens am mai amintit când am vorbit despre aplicațiile de Windows Phone pe care le folosesc și despre lista mea de aplicații Android. Pe scurt, Office Lens scanează documente, fotografii și nu numai, folosindu-se de camera foto de pe telefnul mobil. Aplicația este gratuită și rulează atât pe Windows Phone cât și pe Android sau iOS.

Până acum am folosit camscanner pentru această operațiune, dar găsesc office lens mai rapid, mai simplu și mai bun în a recunoaște marginile documentului.

Ca un sfat, când scanați ceva cu telefonul puneți sub document ceva negru sau închis la culoare pentru a crea un contrast puternic.

Documentele scanate cu Office Lens se duc automat în galerie sub formă de imagini, dar pot fi salvate ș în memoria telefonului sau în OneDrive (serviciul de cloud de la Microsoft) sub alte formate (Word, PDF etc.).

Aștept părerile voastre despre această aplicație pe rubrica de comentarii.

1 Comment

  1. Office Lens e cu mult mai bun decit CamScanner, e foarte simplu de utilizat, recunoaste marginile si corecteaza automat inclinarea documentului. Pe un fundal mai inchis la culoare e perfect. Iar optiunea ca poate salva fotografiile in cloud este perfecta pentru mine. Eu folosesc Android si recomand cu toata caldura Office Lens. Testati citeva documente si o sa dati seama de utilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑