Totul despre PC și mai mult de atât!

Nu va lasati copiii mici singuri in fata calculatorului!

Sau daca o faceti, lasati-i intr-un mediu sigur. Acum, odata cu progresul tehnologiei alternativele pentru parinti sunt tot mai numeroase.

Exista atat softuri de control partental, care ii limiteaza copilului accesul la PC, lasand accesibile doar aplicatiile si siteurile pe care le aleg parintii. Exemple de astfel de softuri: Suita Kaspersky Pure, BitDefender Total Security, Functia din Windows 7 pentru control parental etc.

Apoi exista site-uri care ofera un mediu sigur pentru copilul dumneavoastra. De exemplu Sigur.info sau Clopotel.ro (desi al doilea este pentru copii unpic mai mari).

Mai exista si browsere special create pentru copii care blocheaza toate celelalte functii ale calculatorului lasand accesibil doar browserul care contine activitati pentru copii. Exemplu: Zac Browser.

Solutii sunt extrem de multe! Nu mai aveti scuze dragi parinti! Daca nu aveti timp sa stati cu copilul puti calculatorul sa faca asta folosind sfaturile de mai sus pentru ca altfel, din marea de informatie pe care o ofera internetul, copilul nu va sti ce sa aleaga si poate face mari si poate deveni o victima a PC-ului!

In final va las cu doua filmulete si cu un mic ghid despre CUM SA FII UN PARINTE MODERN.

2 Comments

  1. oana

    buna , ma numesc oana si eu sunt pasionata de calculatoare si de tot ce tine de ele . Aveti dreptate trebui sa ne protejam copii si sa nu-i lasam mult in fata pc.
    Succes in continuare la tutoriale si cat mai multe !

  2. Andrei

    Multumim. Din pacate in Romania parintii le ofera tot ce pot copiilor dar ii abandoneaza in fata unui calculator…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑