Totul despre PC și mai mult de atât!

Laptopuri Asus cu Sandy Bridge


Modelul N53SN-SZ084D vine cu un design modern adaptat noilor reguli care guverneaza in industria IT, combinatia de culori aleasa fiind cea de gri cu negru.
Displayul este de tip LED, avand o rezolutie Full HD (1920 x 1080). Acest aspect este o sabie cu doua taisuri. Pe de o parte o rezolutie atat de mare inseamna imagini extrem de clare la un contrast foarte ridicat dar pe de alta marte mai inseamna disconfort pentru ochi, dat fiind faptul ca diagonala este de doar 15.6 inch.

La capitolul de hardware acest model sta extrem de bine, fiind echipat cu un procesor de ultima generatie pe platforma Sandy Bridge, care asigura un multitasking de exceptie cu un consum de energie minim. Procesorul functioneaza la 2 GHz frecventa standard, dar beneficiind de tehnologia turbo boost poate ridica frecveta de lucru la 2.9 GHz in caz de necesitate. Mai adaug si faptul ca procesorul are un cache L3 de 6 Mb.
Nici pe partea de memorie RAM laptopul nu are de suferit, fiind echipat cu 4 Gb de memorie DDR3 la frecventa de 1333 MHz.

Placa video cu care vine acest notebook este una care nu are nevoie de prezentare, fiind un high end pentru dispozitivele mobile: nVidia GeForce GT 550M. Acest chip grafic poate oferi sistemului 2 GB de memorie video ceea ce este arhisuficient inclusiv pentru cele pai pretentioase titluri in materie de gaming.

Un aspect interesant se remarca daca analizam unitatea de stocare a laptopului. Acest model este dotat cu un hard disk Hybrid. Adica are 500 GB pentru stocare care functioneaza la 7200 rpm si 4 GB memorie flash care scade timpii de acces.

Un alt aspect deosebit pe care il intalnim la acest device este prezenta unui port USB 3.0 ceea ce inseamna automat viteza sporita de transfer de pana la 4.8 Gb/s pentru dispozitivele care suporta acest nou standard.

As mai putea mentiona si faptul ca acest notebook are si tastatura numarica asta pentru ca dispozitivul sa fie complet echipat din toate punctele de vedere.

1 Comment

  1. Bogdan

    Super laptopul! Pacat ca e criza. :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑