Totul despre PC și mai mult de atât!

Laptopuri Asus cu Sandy Bridge


Iata ca vestita si inovatoarea platforma Sandy Bridge, a ajuns si pe computerele de tip laptop in premiera la www.marketonline.ro. Asadar de acum gamerii se pot bucura de jocurile lor favorite fara sa mai tina adevarati monstri din metal sub birou (ma refer la PC-urile de tip desktop), ci le va fi suficient sa aiba un laptop de ultima generatie.

Astfel de notebook-uri sunt si cele din seria N de la Asus, din care am ales sa va prezint un model disponibil in doua variante care difera intre ele prin simplul fapt ca una are sistem de operare Windows 7 Home Premium preinstalat (este vorba despre Asus N53SN-SZ084);  iar celalalta (adica aceasta) vine fare sistem de operare. Restul configuratiei este identica pentru ambele variante.

Seria N a celor de la Asus bazeaza pe o serie de inovatii, precum Super Hybrid Engine (SHE) – un sistem care aloca automat resursele de energie, si imbunatateste autonomia bateriei cu pana la 35%; sistemul de operare integrat Express Gate – care permite accesarea rapida a unor aplicatii utile si multe altele.

1 Comment

  1. Bogdan

    Super laptopul! Pacat ca e criza. :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑