Dacă sunteţi interesaţi de un laptop compact, elegant, uşor de utilizat şi trasportat , care să vi se potrivească şi în materie de culoare, atunci vă recomand un notebook din seria E de la Sony Vaio, mai exact modelul VPCEA1S1E.

Un criteriu important atunci când cumaparam un laptop este ecranul. Sony Vaio este cu un pas înaintea tuturor datorită noii game de ecrane. Astfel, seria E beneficiază de un display perfect pentru cei care caută distracţia datorită performanţei oferite de contrastul ridicat şi de aspectul panoramic 16:9 care vă conferă o experienţă multimedia clară şi luminoase. Acest dysplay este special conceput să îmbine calitatea cu durabilitatea, deoarece învelişul protector al LCD-ului creşte rezistenta la zgârieturi, astfel încât să vă puteţi bucura de notebook fără probleme inclusiv în natură.

Performanţa crescută a acestul laptop este garantată şi de procesorul Intel Core i3 330 Mobile care lucrează la o frecvenţă de 2130 MHz şi care are un cache de 3072 Kb Level 2.

Memoria RAM de 4 GB este suficientă pentru rularea oricărui sistem de operare şi soft disponibil pe piaţă. Dacă totuşi doriţi mai mult, memoria poate fi upgradata la 8 GB.

Şi la capitoul grafică, acest notebook imperesioneaza datorită plăcii video ATI Mobility Radeon HD 5145 care oferă o memorie dedicată de 512 MB care suporta o rezoluţie de până la 1600×900.

Hard diskul SATA de 500 GB asigura un spaţiu suficient de stocare şi un transfer de date rapid şi convenabil datorită tehnologiei e-SATA.

Pentru inscripţionarea unităţilor optice, aveţi la dispoziţie un DVD Writer. Deasemenea mai beneficiaţi şi de o cameră web de 0.3 MegaPixeli.

Ca sistem de operarea, seria E de la Sonz Vaio are preinstalat Windows 7, versiunea Home Premium (64-bit).

Un alt aspect interesant este prezenţa butonului WEB, care va permite accesarea browserului default într-o secundă cu o singură atingere.

În concluzie, dacă doriţi un notebook care să vă exprime personalitatea şi care să îmbine stabilitatea cu performanţa si cu mobilitatea, atunci alegeţi seria E de la Vaio, disponibil pe site-ul evoMAG la un preţ de 3.699,00 Lei.