Totul despre PC și mai mult de atât!

IZArc, un soft de manipulat arhive, gratuit si de nota 10

Salut, in acest tutorial o sa va prezint un program gratuit de manipulat arhive, numit IZArc. Acest soft este compatibil cu urmatoarele formate de fisiere: 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO.

Cu ajutorul programului IZArc, putem deschide si cd-rom-uri virtuale, adica imagini ISO,BIN, CDI si NRG pe care le vom putea converti dintr-un format in altul. Softul are o interfata destul de simpla, capabila de inteles de catre oricine si poate inlocui orice alt soft de manipulare a arhivelor.

Una dintre functiile cele mai importante ale acestui soft, este faptul ca ne permite sa setam antivirusul, astfel ca atunci cand o arhiva urmeaza sa fie deschisa, programul antivirus va interveni si o va scana. Cu aceasta functie puteti scade riscul infectarii calculatorului cu virusi.

Un alt aspect care nu merita trecut cu vederea, este ca softul ne permite sa cream arhive cu formatul YZ1, format care nu prea e intalnit, si deci este un adapost perfect pentru ca datele noastre sensibile sa nu poate fi „atacate” de virusi. Daca veti creea arhive YZ1, o sa vedeti ca nici un alt soft nu poate deschide aceasta arhiva, cu exceptia lui IZArc (cel putin eu inca nu am gasit un soft care sa deschida aceasta arhiva).

Cam atat am avut de spus, va invit sa urmariti tutorialul.

Vizionare placuta !

3 Comments

 1. virus2009

  pentru un soft free este bun,acuma depinde de fiecare la cei trebuie,pentru lucru normal este ok,in comparatie cu winrar nu se compara ca functii,tin cont ca winrar e cu plata.

 2. sumomanu

  multumesc

 3. axelluny

  MA BUCUR CA IN FINAL AI ARATAT CAT DE FRUMOASE FACE ICONURILE ARHIVELOR,si ca pe aceste iconuri specifica terminatia.Consider ca acest lucru este deosebite frumos si util.In REST TOATE BUNE ,doar ca nu stie sa se descurce cu fisiere .exe.Asociat cu 7z care nu face iconuri la arhive aveti solutia ideala pe calculator.

  AS mai avea de facut o observatie de data aceasta administratorului,si anume ca noul aspect al siteului a daunat foarte mult la atractivitatea vizitatorilor pe sait.Daca revine la vechiul format consider ca este mult mai bine.Cei mai important pe acest sit si anume tutorialele ,sa fie ingramadite acolo sus de nici nu se vede despre cei vorba zau ca este o lipsa totala de inspiratie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑