Piata IT & C este una dintre pietele care si pe vreme de criza a inregistrat cresteri semnificative. Din ce in ce mai multe magazine online isi fac aparitia. Din nefericire, multe sunt lipsite de profesionalism astfel incat exista sanse sa fi-ti inselati.

Eu va propun un magazin online care se incadreaza in randul celor serioase si profesioniste. Este vorba de IT Galaxy. Acest magazin aduce sub aceiasi interfata o gama extrem de larga de produse. Ei se recomanda ca fiind cel mai bun distribuitor de IT si tind sa le dau dreptate. De la PC-uri si laptop-uri pana la telefoane modile si console de jocuri, toate le puteti gasi la IT Galaxy.

Interfata este una prietenoasa, se incadreaza tipului de produse pe care le vinde, si usureaza foasrte mult lucrul utilizatorului, fiind foarte intuitiva.

Concret ce puteti gasi la IT Galaxy?

Cum pot cumpara si cum primesc produsele?

Comanda o faceti pe site iar modalitatile de plata sunt multiple. Puteti plati in numerar la sediu, prin ordin de plata, sau prin ramburs.

Comanda o puteti ridica personal din showroom sau va poate fi livrata la domiciliu (in Bucuresti costa 15 RON iar in afara 20 RON).

Produse care mi-au atras atentia.

In primul rand am ramas surprins de telefonul mobil Samsung C3300K. Acest telefon destinat tinerilor datorita dotarilor cu care vine (acces la principalele retele sociale, touchscreen, MP3 etc.), este disopnibil in general la pretul de 350 RON. Am ramas placut surprins cand am vazut ca la IT Galaxy costa doar 269 lei.

Un alt produs care mi-a atras atentia este Netbookul Toshiba Tegra 250. Acest netbook are dotari extrem de avansate, fiind un produs cu inclinatii spre cloud. Grafica este marca nVidia deci filmele HD vor fi vizibile in conditii exceptionale. Acest netbook costa in generat 1800-1900 RON iar la IT Galaxy costa doar 1442 lei.

Si ca sa folosesc triplicarea, va voi prezenta si un al treilea produs. Am ales un Monitor de top de la BenQ, monitor dotat cu Panel VA. Rezolutia Full HD si senzorul de luminozitate fac din acest monitor unul de exceptie. Pretul monitorului e de 1062 lei.

Gamerii au si ei un coltisor al lor pe siteul IT Galaxy. Ei vor gasi console (XBOX, Play Station, Nitendo Wii etc.), volane, joystick-uri, game pad-uri, volane, si bineinteles ultimile jocuri lansate.

SIteul are si un blog unde sunt postate periodic noutati si review-uri la produsele pe care le vinde IT Galaxy. Aici veti gasi si parerea celor care au cumparat de la acest magazin. Aceste pareri intaresc afirmatia conform careia acest magazin este unul foarte serios.

Asadar daca aveti in plan sa cumparati vreun produs IT & C una dintre optiuni poate fi IT Galaxy.