Orice web-master care se respectă vrea să fie permanent în contact cu site-ul pe care îl administrează, chiar și atunci când nu se află în fața calculatorului. Pentru aceasta există o serie de aplicații pe care le-am încercat și pe care vi le recomand.

DroidEdit (free code editor) – un mic progrămel care te salvează atunci când vei să modifici o linie de cod sau vrei să adaugi rapid un script. Îmi place că știe să evidențieze bine sintaxa.

html-android

Google Analytics – Orice web-master vrea să știe câți vizitatori are pe site. Pentru asta există aplicația Google Analytics care prea date din cont și le afișează detaliat pe ecranul telefonului.

WordPress – pentru cei care au blog sau site construit pe platforma WordPress, această aplicație le permite să adauge sau să editeze articole, să verifice comentariile și chiar statisticile dacă le aveți activate. funcționează atât pentru blogurile de pe wordpress.com, cât și pentru cele găzduite pe alte servere.

AndFTP (your FTP client) – o aplicație are vă permite să accesați contul FTP de la site-ul dumneavoastră. Odată conectați veți putea putea vizualiza, copia sau modifica fișierele din hostul site-ului.

ftp-android

Așa arată lista de aplicații pe care eu le-am folosit sa le folosesc pentru administrarea unui website de pe telefonul mobil. Voi peste ce aplicații ați mai dat?