Black and White movies este un site care pune la dispoziție GRATUIT spre vizionare online și descărcare un număr însemnat de filme vechi alb-negru din anii ’10 pana în anii ’70.

Cei care au apreciat imaginea alb-negru cu siguranță că vor fi extrem de fericiți să revadă titluri precum Sherlock Holmes and the Secret Weapon (1943), The General (1927) sau Lumberjack (1944).

Așa cum scrie și pe prima pagină, aceste filme sunt disponibile gratuit deoarece fiind atât de vechi nu mai revendică nimeni (sau aproape nimeni) drepturile de autor. Am spus aproape nimeni pentru că se poate întâmpla ca în cazul unor filme sa găsiți mesajul „Copyright renewed! This movie is no longer in the public domain!” tocmai din aceasta cauza. Chiar și așa rămâne disponibilă o listă impresionantă de filme extrem de apreciate.

Filmele sunt organizate pe categorii (Action, Adventure, Animation, Christmas, Comedy, Drama, Horror, Mystery, Romance, Sci-fi, Thriller, War, Western) și pe anii de apariție. De asemenea în sidebar găsim și două liste cu cele mai populare titluri și cu ultimele titluri adăugate pe site, iar în pagina fiecărui film vom găsi o scurtă descriere, un link de download și o serie de filme din aceiași categorie.