Obiectivul website-ului PC – Config este de a prezenta într-un mod cât mai obiectiv informaţii de interes public. Cu toate acestea, site-ul PC – Config nu reprezintă o sursă oficială de informaţii. Administratorul acestui site îşi rezervă dreptul de a opera modificări în conţinutul şi structura website-ului în orice moment şi fără preaviz.

Website-ul PC – Config oferă şi legături către alte site-uri, considerate a fi utile. Deoarece acestea nu se află sub autoritatea administratorului acestui site, declinăm orice răspundere privind conţinutul acestora.

PC – Config nu este afiliat sub nici o formă cu companii precum Google, Yahoo, Microsoft sau alte companii ala căror softuri sunt prezentate în acest site.

Toate mărcile comerciale referite în acest document şi pe întreg website-ul sunt proprietatea deţinătorilor lor.

PC – Config nu îşi asumă în nici un fel răspunderea pentru eventualele daune survenite ca o consecinţă a nefuncţionării unor softuri sau a greşitei lor funcţionalităţi. În special nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele daune survenite asupra calculatorului personal al vizitatorului şi/sau asupre componentelor acestuia!

Responsabilitatea pentru fiecare comentariu revine autorului respectivului comentariu.

Imaginile, unele fişiere video, fişierele executabile disponibile pentru descărcare de pe acest website sunt proprietatea autorilor acestora şi ne cerem scuze dacă nu am precizat destul de clar sursa lor sau dacă aceasta lipseşte.

Dacă eşti autorul unei imagini, fişier video sau orice alt fel de fişier publicat pe acest website, şi nu doreşti acest lucru (vrei ca acesta să fie scos/şters) te rog contactează-mă la adresa de e-mail pc.config@yahoo.com