Probabil că toţi vă doriţi ca PC-ul vostru să se oprească instant. În acest tutorial vă voi arăta cum se poate face acest lucru dând un dublu click pe pictograma softului Super Fast Shutdown, care ne permite de asemenea şi să dăm restart calculatorului doar din două clickuri. Este un soft mic, uşor de instalat şi care opreşte calculatorul extrem de rapid, fără să mai apară interfaţa de log off. Super Fast Shutdown salvează setările făcute de noi pe calculator, chiar dacă opreşte sistemul în câteva secunde.

Vizionare plăcută!

Scopul/Rezultatul tutorialului:

Scopul tutorialului este prezentarea unui mic soft care ne ajută să ne oprim calculatorul în câteva secunde fără să mai aşteptăm ca acesta să se oprească după ce dispare interfaţa de log off.

Rezultatul tutorialului este faptul că am reuşit să oprim şi să restartăm calculatorul extrem de rapid, lucru util pentru cei care au calculatoare mai puţin performante şi cărora sistemul de operare li se opreşte greu.

UPDATE

Pentru cei care folosesc Windows 7: Super Fast Shutdown rulează şi în acest sistem de operare! Pentru a-l rula, daţi click dreapta pe shortcut-ul softului şi alegeţi opţiunea Troubleshoot compatibility şi salvaţi programul să ruleze în XP mode. (TESTAT)