Poate o să vi se pară absurd, dar în acest articol m-am gândit să vă prezint un site care ne ajută să ne mărim rapiditatea de tastare.

De ce am vrut să scriu acest articol? Pentru că există mulți utilizatori care tastează încet. De asemenea, poate unii nu au văzut cum arată o tastatură, și se întâmplă să își cumpere un calculator, atunci gândiți-vă cât timp le-ar lua fiecăruia dintre ei să învețe să tasteze repede.

De aceea vă propun să vizitați ACEST SITE, care ne ajută să ne perfecționăm stilul de tastare.
Ce trebuie să faceți? Nimic mai simplu, site-ul are o bază de date în care sunt introduse cele mai uzuale cuvinte, pe care va trebui să le tastați cât mai rapid, având la dispoziție 1 minut.

O să aveți cuvintele și sub ele o căsuță unde veți scrie. Va trebui să tastați fiecare cuvânt în parte, după ce ați tastat primul cuvânt dați SPACE și tot așa până expiră timpul. Cuvintele tastate corect o să va apăra cu verde, iar cele scrise greșit cu roșu.

La sfârșit o să aveți numărul de cuvinte și de caractere pe care le-ați scris. Exersând o să obțineți un rezultat din ce în ce mai mare așa că nu vă dați bătuți din prima. De asemenea o să vedeți și locul pe care vă aflați, în comparație cu ceilalți utilizatori.

E un site util după părerea mea și sper să îl vizitați ca să vă convingeți singuri cât de util este. E mai greu până începe „încălzirea”, că pe urmă o să tastați foarte repede.

Aștept părerile voastre despre acest articol pe rubrică de comentarii, precum și rezultatele obținute de voi. Spor la treabă!