Revolut este o alternativă la băncile clasice. Ei promit că îți oferă un cont IBAN de Marea Britanie și un card gratuit pentru a face plăți oriunde în lume la o rată de schimb foarte bună și fără comisioane. Mai mult, poți trimite bani prietenilor tăi fără comision, direct de pe telefon, indiferent de sumă (poți trimite și 10 bani).

Tot procesul bancar se desfășoară prin intermediul aplicației Revolut pe care o poți descărca din magazinul Google Play.

Acum vine partea interesantă. Fiind la început Revolut încearcă să atragă cât mai mulți utilizatori. Pentru asta au introdus un bonus pentru fiecare prieten pe care îl inviți să folosească Revolut. Practic pentru fiecare prieten care își instalează aplicația, creează un cont, confirmă identitatea și comandă un card (gratuit), atât tu cât și prietenul tău veți primi câte 50 de lei. Prietenul tău va primi bonusul după ce face prima plată cu Revolut.

Important de menționat este și faptul că pentru a comanda un card Revolut este nevoie să adaugi în contul tău de Revolut suma de 50 de lei. Această sumă nu e o taxă și nu va fi luată de aplicație. O vei putea folosi ulterior pentru plăți cu cardul tău sau o poți retrage înapoi pe un card de bancă obișnuit. E ca atunci când mergi la bancă să îți faci primul tău card și îți depui o mică sumă în cont atunci când îl deschizi.

Cam așa funcționează lucrurile. Așadar dacă inviți 20 de prieteni care își confirmă identitatea și își comandă un card tu vei primi 1000 de lei, iar ei vor primi câte 50 de lei fiecare. Sună bine nu? Dacă te-ai hotărât să îți deschizi un cont Revolut poți primi și tu 50 de lei dacă folosești link-ul nostru de invitație: https://revolut.com/referral/andreib89i!G10D21 Atât noi cât și tu vom primi câte 50 de lei (deci câștigăm împreună).