Intrați în Panoul de Control la secțiunea Programs și aruncați o privire în acea listă. Chiar folosiți zi de zi toate programele pe care le aveți instalate în calculator?

Orice soft pe care îl instalăm ne încarcă sistemul și ne micșorează spațiul pe hard disk. Asta se traduce printr-o funcționare mai greoaie a calculatorului. Așa că este o idee bună ca din când în când să mai aruncăm o privire prin computer și să vedem ce softuri avem instalate dar nu le folosim.

Odată identificate, pentru o curățare mai bună a sistemului vă recomand să folosiți Revo Uninstaller atunci când hotărâți să dezinstalați ceva. De ce?

Pentru că Revo, după ce s-a finalizat dezinstalarea standard, caută prin calculator și ne oferă posibilitatea să ștergem toate folderele și fișierele create de programul respectiv, dar pe care utilitarul standard de dezinstalare nu le șterge din sistem.

Puteți descărca Revo Uninstaller gratuit de pe pagina oficială, sau dând click pe linkul din secțiunea Tools de pe pagina noastră de download.