Și tu ai un telefon cu Android. De ce să nu profiți mai mult de el? Astăzi îți propun să rulezi Windows 10 pe telefonul sau tableta ta cu Android.

Pentru asta ai nevoie de telefon conectat la internet și de un laptop sau calculator, de asemenea conectat la rețeaua de internet. Iată care sunt pașii de urmat:

Instalează pe telefon sau tabletă aplicația Spleshtop 2 Remote Desktop. Este disponibilă în mod gratuit în magazinul Google Play. Apoi deschide aplicația și crează-ți un cont folosind o adresă de e-mail validă. După ce ai creat contul loghează-te folosind telefonul. Mergi apoi în căsuța de mail și dă click pe linkul prin care confirmi faptul că tu ești cel care vrei să te loghezi de pe un dispozitiv nou.

Acum treci la calculator și instalează streamerul pe care îl poți descărca gratuit de pe siteul splashtop.com (în dreapta sus). După instalare loghează-te folosind același cont creat pe telefon.

Acum ești pregătit să rulezi Windows 10. Mergi pe telefon și când deschizi aplicația Spleshtop îți va apărea în listă calculatorul pe care te-ai logat. Dai tap pe el și apeși pe Remote Desktop. Gata! Acum pe ecranul telefonului vei vedea ecranul de Windows 10 de pe calculator.

Te poți conecta la calculatorul cu Windows 10 de oriunde din lume. Este nevoie doar ca acesta să fie deschis, conectat la internet și logat în contul tău de Spalshtop.

Iată și un totorial video cu pașii care trebuie urmați. Vizionare plăcută!