Nu sunt eu mare cinefil, dar din când în când mă uit cu plăcere la un film bun. Mai multe cunoștințe m-au întrebat de unde descarc eu subtitrările, așa că m-am gândit să scriu aici, poate va fi util și altora.

Eu de obicei mă uit la filme cu BS Player pentru că acest soft are o opțiune pentru a descărca automat subtitrarea. Pașii necesari sunt următorii: click dreapta în fereastra playerului > Subtitrarea… > Caută subtitrări online > Toate.

Dacă prin această opțiune nu vă găsește subtitrarea în limba română înseamnă că trebuie să adăugați limba română pe lista limbilor pentru care caută subtitrare. Pentru asta: click dreapta în fereastra playerului > Opțiuni > Preferințe > Subtitrare > Limba implicita pentru subtitrare > Adaugă limba > selectați romana > OK.

2

3

5

În cazul în care nu găsesc nimic cu BS Player-ul, mai caut pe http://subtitrari.regielive.ro/. Aici scrii titlul filmului și îți apar toate subtitrările încărcate de utilizatori. Eu de obicei o descarc pe cea care are mai multe downloaduri și mai multe steluțe la aprecieri.

6

Voi cum vă găsiți subtitrările la filme?