Piata calculatoarelor este una extrem de dinamica si in continua crestere. Tot mai multi oameni poseda un PC fie el desktop sau portabil. Cu ocazia acestei recomandari, va voi vorbi putin despre avantajele unui pc desktop.

In primul rand un PC desktop este un calculator care e cumparat de obicei pentru a fi folosit intr-o singura locatie, de cele mai multe ori la acasa sau la birou. Este de mai mari dimensiuni decat un laptop si trebuie folosit in combinatie cu un monitor.

Avantajele unui astfel de PC sunt multiple. De exemplu unui desktop i se poate face foarte usor un upgrade in comparatie cu un laptop unde procedura este mult mai greoaie.

Un alt aspect important il constituie pretul. Un PC desktop cu o configuratie de top costa foarte putin in comparatie cu un laptop cu aceleasi caracteristici.

Revenind la subiectul recomandarii, desktopul pe care il vom configura este unul cu raport calitate/pret excelent. Cu 945 RON vom configura un PC cu o putere de calcul mare si cu capacitati multimedia crescute.

Pentru simplificarea procesului de cautare puteti folosi linkurile de mai jos pentru a ajunge la componentele PC-ului.

Vizionare placuta!

Daca doriti sa achizitionati si un monitor eu va recomand unul care are tehnologia LED de la BenQ si are chiar si 2 difuzoare. Il gasiti aici.

Deasemenea daca doriti sa va cumparati si un mouse si o tastatura eu va recomand un mouse Microsoft si o tastatura Microsoft de o buna calitate la un pret acceptabil.