Se apropie tot mai mult ziua care ar trebui să aducă cele mai mari reduceri de prețuri din acest an. Dacă va fi așa sau nu, rămâne de văzut. Oricum ar fi eu mă aștept să avem parte de (măcar câteva) reduceri considerabile. Iată cam ce cred eu:

Televizoarele 4K vor fi la reducere. Tehnologie asta a apărut de destul de multă vreme încât să intre în oferta de blackfriday. Așa că sunt destule șanse să avem prețuri bune la acest segment de produse (mă aștept să existe televizoare 4K la 999 de lei). Pentru oferte actualizate de televizoare 4K te invit să accesezi acest link: https://l.profitshare.ro/l/4033783

Telefoanele mobile vor fi ca întotdeauna reduse. Totuși nu te aștepta să vezi la reduceri iPhone 8, iPhone X sau Samsung Galaxy Note 8. Sunt telefoane abia apărute așa că aproape sigur nu vor fi reduse. Totuși ai mari șanse să găsești un iPhone 7 la un preț extrem de bun (1999 de lei de exemplu).

Laptopurile vor fi și ele la mare cutare așa că mă aștept și aici la reduceri serioase. Cred că vom vedea laptopuri la 499 de lei. Chiar dacă nu va fi cel mai performant, sigur va fi cel mai ieftin.

Frigiderele, Aragazurile, mașinile de spălat sigur vor avea prețuri bune. Dacă cauți așa ceva, fii cu ochii în patru.

Dacă vrei să îți cumperi un aparat foto DSLR, blackfriday este un moment bun să fac asta. Sunt sigur că dacă ești pe fază poți cumpăra un DSLR Kit cu 999 de lei.

Dacă ești pasionat de gaming și vrei un desktop potrivit pentru hobby-ul tău, fii pe fază că și în această zonă poți găsi oferte bune. La fel pentru monitoare.

De blackfridey-ul acesta cred că vei putea să îți cumperi cauciucuri de iarnă la preț redus. Asta doar dacă ai nevoie.

În zona de cărți sunt foarte interesat să văd ce se va întâmpla. Mă aștept să găsesc cărți reduse masiv (măcar 75 %) și ebook-uri în limba română gratuite. De ce nu?

Ce mi-ar plăcea să văd nou anul acesta? Reduceri la mâncare. Masive. Aș vrea să pot face cumpărături pe internet cât să umplu un coș din hiper-market și curierul să mi le aducă în timp util la ușă. Cred totuși că este cam îndrăzneț gândul meu.

Cam așa văd eu ziua de mâine. Tu ce aștepți de la blackfriday?