Blackfriday este o zi așteptată de mulți oameni care speră să-și poată cumpăra lucrurile dorite la un preț mai bun. De la haine până la televizoare, de la telefoane până la laptopuri, de la tigăi până la mașini, pe toate le poți găsi de blackfriday la un preț mai bun dacă ești printre primii care accesează oferta.

Când va fi blackfriday în 2017?

Anul acesta blackfriday va fi pe 17 noiembrie. Deși teoretic blackfriday ar trebui să fie ultima vineri din noiembrie, totuși magazinele românești au convenit să mute data cu o săptămână mai devreme. Asta pentru că în România la sfârșitul lui noiembrie vremea este imprevizibilă și este foarte posibil să ningă, iar drumurile înzăpezite fac livrarea produselor comandate de blackfriday să întârzie săptămâni întregi. Chiar și așa, cu o săptămână decalaj, avem în fiecare an parte de întârzieri pentru că numărul comenzilor este enorm de mare (apropos de asta, am văzut un anunț că elefant angajează oameni din toată țara pentru a face față comenzilor de blackfriday și Crăciun), iar firmele de curierat oricât s-ar strădui nu fac față tot timpul unui volum de muncă atât de mare.

La fel ca voi, și eu abia aștept să văd care va fi oferta eMag de blackfriday sau ofertele de blackfriday de la elefant și evoMag. Tu ce vrei să îți cumperi anul acesta de blackfriday?