Un computer este un obiect nelipsit din orice casa in aceasta era a vitezei. Tocmai din aceasta cauza magazinele de calculatoare s-au dezvoltat extrem de mult in ultimii ani si in Romania. Cu toate ca magazinele au ajuns sa fie din ce in ce mai numeroase si concurenta tot mai acerba, preturile sunt inca destul de mari mai ales pentru vremurile grele in care traim.

Care este solutia?

Calculatoarele second hand! Si nu doar PC-urile ci si alte produse precum monitoare, imprimante, laptopuri, servere sau televizoare se pot gasi la mana a doua.

De ce sa aleg ceva la mana a doua?

Deoarece preturile sunt potrivite pentru orice buzunar si pentru ca raportul calitate pret este imbatabil. Asta se intampla pentru ca in IT de obicei produsele nu se strica ci doar se invechesc! Concret: Daca anul acesta un om dispus sa dea oricat doar pentru a avea cele mai noi produse, cumpara un laptop de ultima generatie, peste cateva luni vom gasi acelasi laptop in perfecta stare de functionare intr-un magazin second hand la jumatate de pret (poate si mai putin).

De ce sa nu cumpar un calculator sh cu garantie si sa raman cu ceva bani in plus pe care sa-i folosesc cum vreau eu decat sa ma indatoresc sau sa fac rata pentru unul nou?

Apoi mai exista o situatie: Ce fac daca am un PC unpic mai vechi si mi se strica o componenta, iar intr-un magazin cu produse noi nu gasesc acea piesa pentru ca nu se mai fabrica? Atunci singura solutie e sa o cumpar dintr-un magazin second hand pentru ca aici pot gasi si componente unpic mai vechi retrase din productie.

Interlink este locul perfect de unde sa fac asta. De ce? Deoarece este un magazin cu experienta infiintat in 1997, care se distinge prin calitate si promtitudine. Comand acum si in maxim 48 ore am produsul acasa. Plata o pot face cum vreau eu: cu cardul, cu numerar, prin ramburs sau cu ordin de plata. Asadar toate conditiile imi sunt favorabile.

In final v-as intreba pe voi cititorii fideli ai site-ului. Cum vedeti acest aspect al pietei IT? Sunt o solutie produsele second hand?