Vrei să curăți calculatorul personal? Auslogics Registry Cleaner este un program de care poți avea nevoie. La fiecare instalare de soft Windows-ul generează niște fișiere numite regiștri. La fiecare setare modificată, sistemul de operare schimbă sau creează regiștri. Aceștia sunt utili atâta timp cât folosești respectivul program sau setare. Dacă ștergi softul, de cele mai multe ori regiștrii rămân și, pe de o parte ocupă spațiu pe hard disk, iar pe de altă parte îngreunează funcționarea sistemului de operare.

Auslogics Registry Cleaner vine să rezolve tocmai această problemă. Programul este gratuit și după instalare poate scana windowsul, iar acolo unde găsește probleme, poate curăța, repara sau șterge regiștrii.

Programul este compatibil cu Windows XP, Viste, 7, 8 și 10. După instalare va consuma 10 MB spațiu pe hard disk și 32 de MB memorie RAM atunci când rulează.

Recomand programul tuturor celor care sunt în căutarea unui astfel de soft, dar mai ales celor cărora le funcționează greu calculatorul. Vizionare plăcuta!