Zorin OS – o distribuție care facilitează trecerea la Linux

0

Zorin OS este o distribuție de Linux cu o interfață asemănătoare sistemului de operare Windows. Astfel, devine soluția ideală pentru un utilizator care dorește să treacă în lumea Linux-ului, deși nu este familiarizat cu acesta. Modul în care este structurată interfața acestei distribuții, dă impresia utilizatorului că se află pe un sistem Windows, iar astfel încetul cu încetul se va obișnui și interfața nu va mai fi o problemă în folosirea Linux-ului. Pentru că susțin Linux și doresc ca lumea să aleagă alternativele open source, am găsit de cuviință să vă prezint și această distribuție, pe care o agreez datorită simplității și ușurinței de lucru.

În prezent Zorin OS se află la versiunea 6, și poate fi descărcat de AICI. Aveți disponibile 3 versiuni: Core, Lite și Educațional. Dacă aveți un sistem mai slăbuț, puteți descărca versiunea Lite, care se adaptează foarte bine pe configurațiile medii. În ce privește instalarea aceste distribuții, este absolut asemănătoare cu instalările de Linux. Dacă doriți puteți vizualiza pașii de instalare dând click AICI. Este valabil și pe Zorin OS.

Vă las mai jos câteva imagini cu interfața acestui Zorin OS.

 Dacă vă place să meșteriți sau căutați o schimbare, vă propun să încercați și Zorin OS. Eu zic că merită.

Număr de vizualizări : 6261

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

Leave A Reply