PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

ZenWriter sau cum să scrii fără întreruperi?

Probabil multi dintre voi ați trecut prin următoarea situație: Trebuie să scrieți un text, dar în loc sa lăsați gândurile să curgă pe taste, ați fost atași de un site din browser sau de un e-mail proaspăt venit sau de un mesaj lăsat de un prieten pe messenger sau pe facebook. Și iată cum un posibil succes scris se transforma într-o amânare.

Însă noi venim cu o soluție! Se numește ZenWriter și este un program care odată lansat se face full screen și vă creează un cadru propice pentru scris. Mai exact, el va pune pe fundal o imagine și o melodie (pe care o pteți schimba sau închide) care sa va încurajeze creativitatea. Nu contează în ce moment va aflați (zi sau noapte), programul se poate adapta la condițiile impuse de dumneavoastră și vă poate crea o atmosferă care să vă facă imperturbabili de la ceea ce aveți de scris (sau citit).

Programul poate fi descarcat de aici: beenokle.com/zenwriter.html și poate fi folosit pentru testare timp de 15 zile după care va trebui sa plătiți aproximativ 10 $ pentru a continua sa-l folosiți.

1 Comment

  1. Salutare! Fain tutorial. Il folosesc si eu de curand,este un editor de text foarte bun. Problema este ca atunci cand aleg muzica imi apare ‘Don’t send’ si se inchide. Ce este de facut? Merci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑