PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Youtube si Twitter la pamant!

Incet incet cele mai mari site-uri din lume incep sa isi arate slabiciunile. Fie pentru ca metodele Hackerilor au progresat semnificativ fie pentru ca site-urile au lasat securitatea pe un loc secund. Cert este ca in ultimile zile site-uri ca YouTube (cel mai mare site de video) si Twitter (cel mai mare site de socializare) s-au confruntat cu eruri care le-au tinut la pamant 20 respectiv 15 minute!

WorldIT

Avem si noi site-uri cu nume care au fost sparte de hackeri. De exemplu TVR 1 a fost spar de doua ori pana acum. Prima data s-a intamplat pe 8 aprilie 2006 la ora 00:03 de un grup de pusti care au afisat urmatorul mesaj:


sursa imagine

A doua oara cand site-ul televiziunii romane a fost spart s-a intamplat pe 12 noiembrie 2009 cand in jurul orei 17 pagina TVR arata cam asa:


sursa imagine

StiriIT

Chiar ar trebui ca TVR sa isi angajeze o echipa de securitate mai buna sau ar putea chiar sa-i angajeze pe cei care i-au spart!

5 Comments

  1. Pai tvr chear e de rahat :)),dar totusi nui frumos sa distrugi munca la oameni…

  2. Stii cat dureaza sa spargi o baza de date cam 3 minute!Asta bineinteles daca are bresa de vulnerabilitate.Dar garantez ca pana si situl F.B.I este vulnerabil.Pentru ca un sit sa nu fie vulnerabil ……..ar fi multe de zis!!!

  3. Posibil!

  4. Corleone, da’ tu de unde stii cat dureaza ? :)

  5. Tvr e cam depravat ca sa zic asa tot mai bun e protv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑