Youtube si Twitter la pamant!

5

Incet incet cele mai mari site-uri din lume incep sa isi arate slabiciunile. Fie pentru ca metodele Hackerilor au progresat semnificativ fie pentru ca site-urile au lasat securitatea pe un loc secund. Cert este ca in ultimile zile site-uri ca YouTube (cel mai mare site de video) si Twitter (cel mai mare site de socializare) s-au confruntat cu eruri care le-au tinut la pamant 20 respectiv 15 minute!

WorldIT

Avem si noi site-uri cu nume care au fost sparte de hackeri. De exemplu TVR 1 a fost spar de doua ori pana acum. Prima data s-a intamplat pe 8 aprilie 2006 la ora 00:03 de un grup de pusti care au afisat urmatorul mesaj:


sursa imagine

A doua oara cand site-ul televiziunii romane a fost spart s-a intamplat pe 12 noiembrie 2009 cand in jurul orei 17 pagina TVR arata cam asa:


sursa imagine

StiriIT

Chiar ar trebui ca TVR sa isi angajeze o echipa de securitate mai buna sau ar putea chiar sa-i angajeze pe cei care i-au spart!

Număr de vizualizări : 7444

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

5 Comments

  1. Stii cat dureaza sa spargi o baza de date cam 3 minute!Asta bineinteles daca are bresa de vulnerabilitate.Dar garantez ca pana si situl F.B.I este vulnerabil.Pentru ca un sit sa nu fie vulnerabil ……..ar fi multe de zis!!!

Leave A Reply