Yahoo Messenger in Limba Romana

29

Salutare!In acest tutorial am sa va arat cum putem sa transformam interfata Y!M-ului din limba Engleza in limba Romana.
Probabil multi dintre voi ati cautat asa ceva pe Google,ei bine acum ati gasit metoda.
Dupa parerea mea,traducerea este destul de buna.
Ca sa nu mai pierdem timpul,va invit sa urmariti acest tutorial! Vizionare Placuta!
De aici puteti descarca fisierul necesar! DOWNLOAD

Număr de vizualizări : 27577

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

29 Comments

 1. Dacă cu altele merg și chiar doresc ca anumite soft-uri să aibă suport în Ro, la YM, nu m-am putut obișnui cu el în limba română !

  PS: am trimis un e-mail cu o rugăminte !

 2. La Contact pe blog … scuză-mă, am zis de e-mail ! Vezi că eu am alt domeniu acum, … ! De pe vechiul domeniu , >>>> se face redirecționare către “http://yo9fah.net” ! Deci ai de schimbat acel link de pe 0fees.net cu cel nou ! (la banner) …

 3. Ok, mulțumesc ! Poți șterge comentariul anterior sau scoate acel link din comentariu, ăla de pe 0fees, mi-a scăpat fără să vreau !

 4. @admin: cum voi crea banner-ul nou, am să te informez !
  Mulțumesc, … și scuze pentru … “off comment” !

 5. Mie de exemplu daca-mi pui Windowsul in limba romana, nici nu mai stiu cum si de unde trebuei sa dau “Turn Off” la PC :)) …

 6. Ce rost are sa unblam cu arhive si cu bla bla bla ,suprascriem dll’ul si gata,daca eu i-ti dau ceva care inafara de acel dll mai baga si ceva in start?:) VEZI? Simplu frate suprascrii dll’ul ,dar mai intai scoatem yahoo si din bara de langa ceas.Daca cineva foloseste acel sfx (arhiva) poate e bine sa se uite si prin start ca cine stie NU TU IONUT ,alti mai pot crea o cale a unui executabil sau a unui bat catre start.

 7. Chiar doream sa am limba romana, nu pentru mine ci pentru tata. Chestia e ca pana una alta am incercat pe laptopul meu care are un windows 7 64 biti(oricum nu cred ca conteaza caci yahoo e acelasi pe 32) insa nu merge. Am pus dll-ul cu mana mea.
  am dezinstalat yahoo si incerc iar.

 8. Am mai probat inca odata si tot nu merge. Dac are careva vreo sugestie sau solutie ca rog scrieti aic! Am folosit Yahoo Messenger 10 ! In video e vb de 9 parca…sau s-a strecurat vreo greseala!

 9. Felicitari pt. tutorial. Dar sa ma iau de tine ca nu imi merge.
  Cu respect ,Marius.

 10. incerc si eu de ceva timp sa instalez un ym in limba romana si nu reusesc.Se poate sa ma ajute cineva cu o sugestie pls

 11. sal nam nimic de zis da nu stii sa faci ua tutorial …explica si la lume de unde poate descarca acelee fisiere… eu am 4 clase da stiu sa explic mai bine

 12. Mai Miron, daca taceai, filosof ramaneai…
  Mai rar oameni care sa se laude asa…
  In afara de faptul ca in acele “4 clase ai invatat sa explici mai bine”, sa citesti ai invatat ? (ca, cu gramatica m-am lamurit). Incearca sa citesti textul de deasupra tutorialului, si ai cuvantul meu ca nu o sa patesti nimic, posibil sa iti sara in ochi un cuvant subliniat, scris cu majuscule (litere mari), numit DOWNLOAD, care in limba engleza inseamna DESCARCARE si voila, au aparut acele fisiere ca sa le poata descarca lumea.

Leave A Reply