PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Webmessenger, un site care ne permite logarea pe Yahoo Messenger

Salut prieteni, bun venit pe PC – Config, in tutorialul de astazi va voi prezenta o solutie prin care ne putem loga pe contul nostru de yahoo. Bine inteles ca avem la dispozitie mai multe site-uri asemanatoare cu cel prezentat in tutorial, dar aceasta pagina web face parte din compania Yahoo si m-am gandit sa o prezint. Dupa ce ne-am logat vom avea in fata o interfata asemanatoare cu Yahoo Messenger unde putem scrie mesaje contactelor din lista. Aceasta interfata nu are toate optiunile prezente in Yahoo Messenger dar are ceea ce este mai esential si este numai buna pentru un Messenger accesat doar prin browser.

Daca aveti sugestii, vreti sa adaugati ceva, sau ceva de criticat va rog sa postati pe rubrica de comentarii.

(video)

5 Comments

  1. salutare.Am si eu o problema:cateodata din nustiu ce motive mi se blocheaza pc-ul iar dupa sunt nevoit s adau restart din butonul de la unitate am incercat sa il curat dar tot asa.Ce as putea face sa imi mearga normal?

  2. am uitat sa precizez am windows xp sp2,512 mb ram 😀

  3. 😕 Nu e neaparat de la windows.. Curata unitatea de praf in interior si poate fi si de la cooler sa nu mearga corespunzator sau sa atinga placa de baza… Deasemenea problema poate fi si de la sursa.. sa nu fie suficient de buna pentru componente.

  4. Dragos

    2 august 2010 at 13:01

    Sau din cauza ca executi mai multe programe intr-un timp foarte scurt.

  5. Sau poate e prea vechi PC-ul pentru cerintele ce i le ceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenSUS ↑