PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

USB Hidden Folder Fix, un soft care ne permite vizualizarea folderelor si fisierelor ascunse de pe dispozitivele USB

Salut, in tutorialul de astazi o sa va prezint un mic soft care ne ajuta sa vedem ce fisiere sau foldere se afla ascunse pe stickul usb. Programul se numeste USB Hidden Folder Fix, nu necesita instalare si este foarte usor de folosit. Interfata softului este una simpla, trebuie sa selectam stickul, dupa care dam click pe un mic buton care ne va afisa fisierele si folderele care sunt ascunse pe stick. Inainte sa fac tutorialul, am imunizat stickul usb cu BitDefender USB Immunizer, iar acesta a instalat pe stick un folder ascuns denumit autorun.inf. Cu ajutorul softului USB Hidden Folder Fix am reusit sa fac vizibil folderul autorun.inf, iar acum acesta poate fi accesat.

Pentru a descarca softul dati click AICI dupa care asteptati 5 secunde si in partea dreapta sus aveti un buton numit Skip Add. Dati click pe acel buton galben si va apare softul pentru descarcare.

Vizionare placuta!

3 Comments

  1. Nu am stiut niciodata ca fisierul denumit Autorun.inf este defapt un folder in care se ascund niste fisiere :)

  2. Ai aflat acum ;)

  3. Vai de mine!!
    Folderul respectiv este făcut de către BitDefender imunizer împreuna cu celelalte fișiere. Inițial era doar un fișier txt.Tot ce ai văzut acolo este o metoda anume de a proteja acel fișier autorun .inf,prin criptarea folderului respectiv interzicând suprascrierea,cu ajutorul uneltei mai sus amintita
    Pe ansamblu programul prezentat este total inutil.Eu vizualizez fișierele ascunse cu Free Comander Portabil sau prin activarea funcției Windows-ului de vizualizare a fișierelor ascunse.Este părerea mea doar. Aștept și alte păreri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑