Urări de Paște

6

Dacă nu aveți prea multă inspirație, dar vreți să îi transmiteți un gând frumos cuiva drag de Paște, scrieți-i un sincer „Hristos a înviat, Ioane!”, decât să apelați la mesaje pompoase și lipsite de adâncime.

E foarte frumos să ne gândim la cei dragi de Paște și să le trimitem un gând, însă încercați să fiți sinceri și să compuneți voi înșivă un mesaj drăguț pentru ei. Sunt sigur că vor aprecia cu mult mai mult gestul, decât atunci când trimiteți un mesaj copiat de pe undeva la toată lista de contacte.

Vă rog să încercați această „metodă” de Paște și veți vedea că frumusețea stă în simplitate și în relația personală dintre oameni.

P.S. Și mai bine sună urarea de Hristos a înviat dacă e spusă personal sau măcar telefonic, decât atunci când este scrisă într-un mesaj care va apărea pe telefonul celuilalt ca fiind al 125-lea din 183 de mesaje primite.

Sărbători fericite!

Număr de vizualizări : 5374

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

6 Comments

  1. daca lucrezi mecanin nu ajungi nicaieri. Trimite un mesaj din suflet si o sa vezi ca te vei simti alt fel.

  2. Adevarat! Insa exista multe persoane care din comoditate sau din dornta de a impresiona cu un mesaj siropos folosesc urari de pe internet.

Leave A Reply