Update de pret la tabletele PC

0

Odata cu lansarea iPad 2, Apple a anuntat ca pretul noului iPad va fi acelasi cu cel al primului iPad. In aceste conditii magazinele (chiar si cele romanesti) au inceput sa actualizeze preturile la iPad in asteptarea noii versiuni.

Daca inainte de lansarea versiunii 2 a gadgetului, pretul unui iPad Apple 16GB se ridica in Romania la 2200 Ron (versiunea cea ma slab dotata), acum acelasi produs costa 1800 Ron. Asadar o reducere de aproape 100 euro ceea ce nu e de lepadat.

Magazinul pe care l-am folosit pentru a face comparatie este Emag. Daca doriti sa va cumparati un iPad o puteti face accesand acest link.

Totodata si ceilalti producatori de tablete PC au redus preturile odata cu invazia iPad 2. De exemplu Samsung Galaxy TAB costa acum 2000 RON fata de 2800 cat costa cu putin timp in urma. Aceasta tableta o puteti cumpara accesand acest link.

Număr de vizualizări : 3453

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

Leave A Reply