PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Unboxing Samsung Galaxy ACE DUOS

Salutare tuturor! Iată că a venit momentul să facem unboxing (să scoatem din cutie) la un smartphone foarte interesant. Este vorba de Samsung Galaxy ACE DUOS un telefon care, după cum probabil v-ați dat seama din titlu are posibilitatea de a funcționa cu două cartele SIM în același timp.
Alte câteva specificații pe scurt sunt: procesor de 832 Mhz, 512 Mb RAM, 3 Gb Spațiu de stocare, ecran multitouch de 3,5 inch.

Vă invit acum să vizionați filmulețul iar apoi aștept părerile voastre în rubrica de comentarii. Vizionare plăcută!

3 Comments

  1. Tocmai ce mi-am cumparat un ps3 de black friday
    Intrebarea mea este ca trebuie sa o scot din priza cand nu ma joc? Daca o tin in priza mereu sa strica? Cand i dau turn of se inchide dar ramane un bec rosu aprins, iar cand este pornita are un bec verde. Credeti ca este bine sa il las in priza mereu si cand nu ma joc?

  2. Bun acest telefon.Bateria de 1300mA în cazul folosirii numai unui SIM va ține foarte mult.Două cartele și funcția Goggle voice search integrată.Are multe alte funcții și aplicații interesante pe care cred ca o sa le vedem în tutorialul următor.

  3. @ KodeJust nu trebuie sa scoti nimic din priza , pur si simplu il stingi (nu de la butonul din spate) cii de la cel din fata. Bafta:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑