Ultimate Windows Tweaker, aplicatie de tweak pentru optimizare si marire a perfomantei

9

Ultimate Windows Tweaker este o mică aplicaţie cu rol de a tweak-ui Windows 7 şi Windows Vista pentru obţinerea unei performante mărite şi pentru eliminarea unor servicii nefolositoare, sau adăugarea de noi funcţii ascunse.
Aplicaţia nu necesită instalare, trebuie doar să fim atenţi atunci când facem o modificare. Gândiţi-vă foarte bine înainte să modificaţi ceva, dacă nu cunoaşteţi vreun serviciu, nu îl scoateţi până nu ştiţi cu ce se ocupă, eventual căutaţi informaţii despre el.
În tutorialul ce urmează am prezentat aplicaţia şi am arătat cam ce se poate scoate şi ce trebuie să rămână.
ATENTIE !!!
ÎNAINTE SĂ FACEŢI VREO MODIFICARE A SISTEMULUI CU ACEASTĂ APLICAŢIE, ESTE INDICAT SĂ FACEŢI BACKUP LA SISTEM PENTRU SIGURANŢA DATELOR ÎN CAZUL ÎN CARE CEVA NU VĂ IESE CORECT !!!!

Scopul/Rezultatul tutorialului:
Prezentarea aplicatiei de Tweak, Ultimate Windows Tweaker.

Număr de vizualizări : 4963

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

9 Comments

  1. Mam contrazis cu cineva si as dorii sai arat si raspunsurile dumneavoastra .care proc e mai eficient din cele doua?intel(R)pentium(R) 4/ 3.06Ghz sau intel(R)pentium(R) dualcore2,66Ghz

  2. Salut . Am Windows 7 32-bit si 4GB ram . Am vazut in video ca este o setare “Enable 4GB ram on 32bit OS” sau ceva de genu . Merge?

  3. Nu stiu ce sa zic. Eu personal nu am bifat-o. Incearca vezi ce se intampla.In traducere ar insemna sa activezi suportul de 4 gb ram pentru sistemele pe 32 de biti.

  4. Va merge setare insa nu va avea practic nici un efect! Windowsul va recunoaste toti cei 4GB de RAM dar va folosi doar 3 din ei. Deci e in zadar. Eu te sfatuiesc sa instalezi sitem de operate pe 64 biti!

Leave A Reply