PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Ultimate Windows Tweaker, aplicatie de tweak pentru optimizare si marire a perfomantei

Ultimate Windows Tweaker este o mică aplicaţie cu rol de a tweak-ui Windows 7 şi Windows Vista pentru obţinerea unei performante mărite şi pentru eliminarea unor servicii nefolositoare, sau adăugarea de noi funcţii ascunse.
Aplicaţia nu necesită instalare, trebuie doar să fim atenţi atunci când facem o modificare. Gândiţi-vă foarte bine înainte să modificaţi ceva, dacă nu cunoaşteţi vreun serviciu, nu îl scoateţi până nu ştiţi cu ce se ocupă, eventual căutaţi informaţii despre el.
În tutorialul ce urmează am prezentat aplicaţia şi am arătat cam ce se poate scoate şi ce trebuie să rămână.
ATENTIE !!!
ÎNAINTE SĂ FACEŢI VREO MODIFICARE A SISTEMULUI CU ACEASTĂ APLICAŢIE, ESTE INDICAT SĂ FACEŢI BACKUP LA SISTEM PENTRU SIGURANŢA DATELOR ÎN CAZUL ÎN CARE CEVA NU VĂ IESE CORECT !!!!

Scopul/Rezultatul tutorialului:
Prezentarea aplicatiei de Tweak, Ultimate Windows Tweaker.

9 Comments

  1. Mam contrazis cu cineva si as dorii sai arat si raspunsurile dumneavoastra .care proc e mai eficient din cele doua?intel(R)pentium(R) 4/ 3.06Ghz sau intel(R)pentium(R) dualcore2,66Ghz

  2. Categoric cel cu 2 nuclee adica dualcore-ul. practic frecventa lui dualcore e 2.66×2

  3. Categoric dual core!

  4. pe XP sp2/sp3 merge ??

  5. NU merge de cat pe 7 si Vista. Pt xp este tweak ui.

  6. Salut . Am Windows 7 32-bit si 4GB ram . Am vazut in video ca este o setare „Enable 4GB ram on 32bit OS” sau ceva de genu . Merge?

  7. Nu stiu ce sa zic. Eu personal nu am bifat-o. Incearca vezi ce se intampla.In traducere ar insemna sa activezi suportul de 4 gb ram pentru sistemele pe 32 de biti.

  8. Va merge setare insa nu va avea practic nici un efect! Windowsul va recunoaste toti cei 4GB de RAM dar va folosi doar 3 din ei. Deci e in zadar. Eu te sfatuiesc sa instalezi sitem de operate pe 64 biti!

  9. interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑