PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Top 10 soluții de securitate

Bitdefender, liderul pieţei românești de soluţii antivirus, a obţinut cel mai mare punctaj în urma testelor derulate de organizația independentă AV-Comparatives, în perioada martie-iunie cu Bitdefender Internet Security 2012.

Dintre cele 21 de soluții evaluate, produsul Bitdefender a demonstrat cea mai bună protecție, clasându-se pe locul unu cu 99,6 puncte din 100 și cel mai mic număr de alarme false.

De asemenea, patru dintre cele cinci soluții de securitate care au obținut cele mai mari punctaje în urma testelor AV-Comparatives și au primit distincția Advanced Plus, folosesc motoarele Bitdefender.

„AV-Comparatives certifică încă o dată faptul că tehnologiile Bitdefender sunt cele mai bune din lume. Această sesiune de testare întărește poziția de lider tehnologic a produsului românesc, iar rezultalele cumulate obținute de Bitdefender în cadrul testărilor independente AV-Comparatives și AV-TEST din ultimul an sunt cele mai bune obținute vreodată de un jucător din industria de securitate IT”, a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor anti-malware din Bitdefender.

Testele AV-Comparatives au fost realizate în sistem „Real World”, adică analizează răspunsul produselor de securitate în condiții similare celor întâlnite de un utilizator și iau în calcul întregul comportament al produselor respectiv protecția împotriva amenințărilor informatice, rata de detecție și alarmele false.

Pentru informaţii suplimentare şi detalii referitoare la rezultate celei mai recente testări AV-Comparatives, vizitaţi http://av-comparatives.org/images/docs/avc_prot_2012a_en.pdf

sursă imagine

3 Comments

  1. foarte slab cotat Eset. bitdefender isi merita locul la cat de mediatizat este, dar este mediatizat de pe urma rezultatelor.

  2. clasamentul confirma detectia buna a motorului Bitdefender (conform celor de mai sus), reconfirma reusita investitiilor facute de Kaspersky, picajul Eset si Avira si cresterea unor branduri mai putin cunoscute la noi: F-Secure si G Data

  3. bitdefender este avantajat in cadrul testelor de setarile „out of the box” care nu necesita interventia utilizatorului in luarea deciziilor, alte solutii av prefera sa-si intrebe utilizatorul „vrei sa… ?” lucru depunctat in teste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑