Teme ascunse in Windows 7

9

Salut, in acest tutorial o sa va arat cateva teme ascunse in Windows 7. Cei de la Microsoft au ascuns aceste teme de noi, deoarece ele sunt specifice unor anumite tari, si presupun ca o sa fie vizibile doar daca cumparam Windows 7 in limbile tarilor respective. Pentru a gasi aceste teme, trebuie sa urmam cativa pasi, sa afisam fisierele ascunse ale sistemului, dupa care vom intra in folderul Windows, o sa cautam un folder denumit Globalization, intram in el si acolo vom avea temele ascunse, iar dupa fiecare tema avem numele unei tari.

Daca v-au placut imaginile prezentate in tutorial si utilizati alt sistem de operare, va las aici un link de unde puteti descarca aceste teme: DOWNLOAD

Va invit sa urmariti tutorialul de mai jos sa vedeti mai bine despre ce e vorba.

Vizionare placuta!

Număr de vizualizări : 7224

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

9 Comments

  1. La mine nu merge,desi am facut ca in tutorial,nu gasesc acel folder MCT,am cautat chiar acolo,in folderul Globalization din C:/Windows

  2. Asta e, ce sa zic, daca tu zici ca ai facut intocmai ca in tutorial si nu merge, eu nu mai am ce spune. Daca tot ti-au placut imaginile, vezi ca in textul de deasupra tutorialului, este un link de download, de acolo pot descarca aceste imagini si cei care folosesc windows xp.

  3. dragos spune-mi si mie daca pot schimba culoarea scrisului la win 7,si daca da cum?

Leave A Reply