Spyware Blaster, un program Anti Spyware interesant

7

Bun venit la PC – Config.info, în acest tutorial va voi prezenta un program Anti – Spyware numit Spyware Blaster. Este un program gratuit cu ajutorul cãruia putem tine departe de calculatorul nostru programele de tip spyware.
Cum functioneazã acest soft?
Ne protejeazã calculatorul prin prevenirea programelor spyware, acest lucru este realizat prin dezactivarea CLSID- urilor folosite de spyware ActiveX Controls.
Spyware Blaster are câteva instrumente la sectiunea Tools, dar pe lângã acestea cea mai interesantã functie este System Snapshot care ne permite sã ne facem un backup atunci când calculatorul nu contine virusi, si desigur vom putea restaura backup- ul pe care l-am fãcut atunci când simtim cã avem virusi în PC.
Vã invit sã urmãriti tutorialul !

(video)

sursă imagine thumbnail & preview

Scopul/Rezultatul tutorialului:
Scopul acestui tutorial este cã am reusit sã instalãm un soft gratuit cu ajutorul cãruia putem îndepãrta programele spyware de pe PC.
Rezultatul, ne putem folosi de acest program pentru a ne tine în sigurantã calculatorul de “ochii” invizibili care ne spioneazã.

Număr de vizualizări : 4627

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

7 Comments

  1. Of,of mai copii,eu apreciez foarte mult faptul ca sunteti curajosi si faceti tutoriale,in general bune din care pot invata altii.Eu zic ca se poate mai mult,ce vreau sa spun e faptul ca trebuie un pic mai multa documentare inainte de tutorial.De exemplu Dragos daca cauti un pic pe net o sa constati ca un punct de restaurare nu te scapa de virusi decat de o parte foarte mica dintre ei.Ideea cu acel punct de restaurare este ca inainte de a te apuca sa stergi anumite elemente care le gaseste respectivul program “suspecte”faci un punct de restaurare deoarece s-ar putea sa stearga si ce nu trebuie si sa nu -ti mai porneasca sistemul.In alta ordine de idei era bine daca spuneai ceva mai mult despre ce inseamna acel Active X,metoda prin care si microsoft afla f multe de pe calculatorul nostru fara ca nici macara sa avem idee.Astfel puteam sa intuim cum sa setam eventual la functia Custom Blocking.Flash killer functioneaza exact ca adonul din firefox No Script.Se putea face ceva referire si la scripturile saiturilor care uneori pot injecta anumite coduri sau pot declansa Active X pentru a fura parole si seriale de pe calculatoarele vizitatorilor.Are acest program aparare proactiva in timp real…DA ARE.Multa inspiratie in continuare iti doresc.

Leave A Reply