PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Spyware Blaster, un program Anti Spyware interesant

Bun venit la PC-Config. În acest tutorial va voi prezenta un program Anti-Spyware numit Spyware Blaster. Este un program gratuit cu ajutorul căruia putem ține departe de calculatorul nostru programele de tip spyware.

Cum fracționează acest soft? Spyware Blaster ne protejează calculatorul de spyware prin dezactivarea CLSID-urilor folosite de spyware ActiveX Controls.

Spyware Blaster are câteva instrumente la secțiunea Tools, dar pe lângă acestea cea mai interesantă funcție este System Snapshot care ne permite să ne facem un backup atunci când calculatorul nu conține viruși, și desigur vom putea restaura backup-ul pe care l-am făcut atunci când simțim că avem viruși în PC.

Vă invit să urmăriți tutorialul!

Scopul/Rezultatul tutorialului:

Scopul acestui tutorial este că am reușit să instalăm un soft gratuit cu ajutorul căruia putem îndepărta programele spyware de pe PC.

Rezultatul, ne putem folosi de acest program pentru a ne ține în siguranță calculatorul de „ochii” invizibili care ne spionează.

7 Comments

  1. pentru dragor si andrei ceva interesant de facut un tutorial,eu cind am citit aceasta pagina nu imi venea sa cred ce se intimpla pintre cei patiti :)) panicati si cad in plasa acestor asa zise softuri de securitate http://forum.softpedia.com/index.php?s=2a506c0e43c06057dd005f52b95083af&showtopic=692818&st=54&p=8618273&#entry8618273

  2. Of,of mai copii,eu apreciez foarte mult faptul ca sunteti curajosi si faceti tutoriale,in general bune din care pot invata altii.Eu zic ca se poate mai mult,ce vreau sa spun e faptul ca trebuie un pic mai multa documentare inainte de tutorial.De exemplu Dragos daca cauti un pic pe net o sa constati ca un punct de restaurare nu te scapa de virusi decat de o parte foarte mica dintre ei.Ideea cu acel punct de restaurare este ca inainte de a te apuca sa stergi anumite elemente care le gaseste respectivul program „suspecte”faci un punct de restaurare deoarece s-ar putea sa stearga si ce nu trebuie si sa nu -ti mai porneasca sistemul.In alta ordine de idei era bine daca spuneai ceva mai mult despre ce inseamna acel Active X,metoda prin care si microsoft afla f multe de pe calculatorul nostru fara ca nici macara sa avem idee.Astfel puteam sa intuim cum sa setam eventual la functia Custom Blocking.Flash killer functioneaza exact ca adonul din firefox No Script.Se putea face ceva referire si la scripturile saiturilor care uneori pot injecta anumite coduri sau pot declansa Active X pentru a fura parole si seriale de pe calculatoarele vizitatorilor.Are acest program aparare proactiva in timp real…DA ARE.Multa inspiratie in continuare iti doresc.

  3. sall Dragos imi spuy si mie la ce rezolutie ar trebuii sa fac un tutorial?:D

  4. Il faci la ce rezolutie vrei. Daca vrei il poti face si full screen.

  5. pai andrey mia zis sa nu fac full screen

  6. Atunci fa 1280 x 720

  7. aha ms mult si astept tutoriealul;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑