PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Speccy, un mic soft care ne arată informații detaliate despre PC

Salutare și bine ați venit pe site-ul PC-Config. Eu sunt Dragoș și în acest tutorial vă prezint un program produs de compania Piriform, companie care produce și celebrul CCleaner.

Programul pe care urmează să vi-l prezint se numește Speccy și ne ajută să vedem câteva informații despre PC-ul nostru. Este destul de ușor de utilizat și oferă informații destul de detaliate. Desigur că mai există și alte softuri asemănătoare (de exemplu Everest Ultimate Edition – care este mai complex), dar în comparație cu altele Speccy este un soft gratuit și face treabă bună.

Acestea fiind spuse, vă urez vizionare plăcută!

2 Comments

  1. Sint nedumerit…Mi-am instalat Speccy, si este ceva ciudat : la ”antivirus” imi arata ca folosesc Kaspersky (pe care l-am dezinstalat demult,trecindu-i perioada de valabilitate…),in realitate folosind AVG Internet Security, care imi arata ca totul este OK in sistem.Nu sint un specialist in IT, de aceea te-as ruga sa ma lamuresti si pe mine ce ar trebui sa fac.Multumesc !

  2. Probabil ca au ramas urme de la dezinstalarea lui Kaspersky. Uita-te la acest tutorial http://pc-config.info/cum-putem-elimina-complet-antivirusii-care-nu-pot-fi-dezinstalati/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑