PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Sfat achizitie imprimanta

Printre obiectele de birotica imperios necesare in orice casa se numara si imprimanta. Tot mai multe persoane cumpara imprimante si multifunctionale, fapt pentru care m-am gandit sa va impartasesc cateva sfaturi.

In primul rand cand va cumparati o imprimanta trebuie sa aveti grija la costurile post achizitie pe care le presupune acea imprimanta (ma refer aici la cartuse si hartie). De ce trebuie sa aveti grija la aceste costuri? Pentru ca de cele mai multe ori sunt mai mari decat costurile de achzitie.

Ca sa aveti costuri de folosire a imprimantei cat mai reduse eu va propun o solutie simpla si usor accesibila: Cumpararea unei imprimate care are instalat pe ea un sistem ciss (Sistem de alimentare continua cu cerneala). Aceste imprimante vin impreuna cu niste cartuse speciale cu cerneala de calitate superioara, care nu trebuiesc schimbate, ele putand fi reumplute oricand cu cerneala ciss (disponibila spre vanzare tot pe site).

Aveti de ales intre cele mai cunoscute branduri de imprimante cum ar fi: Epson, HP, Canon etc.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei imprimante care sa presupuna costuri minime de intretinere ulterioare achizitiei, va sfatuiesc sa va cumparati o imprimanta sau o multifunctionala cu CISS.

3 Comments

  1. Salut! Am o intrebare: Ai testat acest CISS?

  2. Oferta suna grozav!Pana acum le incarcam cu siringa.Din cate am observat in clip trebuie facuta o gaura in imprimanta pentru introducerea furtunelor.Ma intreb aceste furtune fiind ca un fel de capilare ,deci subtiri oare cat rezista la socurile efectuate de suportul port cartuse unde bineinteles trebuie sa aibe o rezerva de furtun care asemeni foliei de la dysplay de la telefon la multe fatzaieli se duce.Deci solutia momentan ar fi taierea(scurtarea) lor si rebransarea.Momentan exista si solutia cu cartuse mega,care sunt de cateva ori mai mari decat cele date de fabricant si care la fel pot fi incarcate cu siringa,diferenta fiind ca nu mai au furtunele.Exista in cauzul CISS posibilitatea ca furtunele acelea sa se prinda prin accesoriile din interiorul imprimantei,deoarece ele trebuie sa faca si o rezerva in interior pentru a se putea deplasa dupa cartuse.Personal as face acest experiment daca in banii aceia imi dau si hartia fotografica promisa.Am cartuse de 3 ani si merg brici si acum desi am tras cu ele 10 topuri de hartie.
    Pe ansamblu subiectul este interesant si merita testat,dar eu cosider ca iti trebuie si ceva cunostiinte tehnice.

  3. In principiu daca cumperi o imprimanta cu tot cu cartuse nu ai batai de cap. Doar vei reumple cu cerneala ceea ce se afla in afara imprimantei lipita de ea si gata. Daca ai necazuri cu furtunele ii poti suna pe cei de la CISS si sunt f amabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑