Serviciu gratuit de transfer al fisierelor

6

Salut, in acest tutorial o sa va prezint o modalitate simpla de transfer al fisierelor pana intr-un giga. Este vorba despre site-ul transfer.ro, un site bun dupa parerea mea.
Prea multe lucruri nu mai am de adaugat deoarece am aratat in tutorialul de mai jos tot.
Vizionare placuta !!!

(video) Număr de vizualizări : 6418

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

6 Comments

  1. Eu personal va recomand http://www.wetransfer.com este de 1000 de ori mai bun.Are o pagina securizata (https://) are servere foarte bune timp-ul de upload/download la fisierele mari este rezonabil.Marimea maxima este 2 GB, fisierele se trimit doar la adresa de mail specificata nu puteti da link de download si alt cuiva.Securitatea conteaza foarte mult.

  2. Salutare! De cand transfer.ro e pe bani, folosesc http://www.yotransfer.ro E cel mai rapid, gratis, nu trebuie cont si e foarte usor de folosit. In plus, primesti mail de confirmare si cand celalat downloadeaza fisierul.

Leave A Reply