PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

ScreenGrab – plugin Firefox pentru screenshot

Probabil de multe ori ati vazut pe internet imagini (print screen-uri) ale unor site-uri care prezentau ace site in mod complet, si probabil v-ati intrebat cum puteti fac esi voi acest lucru.

Ei bine operatiunea este una extrem de simpla daca folosesti unealta potrivita, iar screengrab este o asemenea unealta. Pluginul functioneaza doar in firefox, dar asta nu cred ca este o problema dat fiind faptul ca browserul este gratuit si folosit de un numar extrem de mare de persoane.
Iata o mostra din ce poate face screengrab:

6 Comments

 1. Super promo-ul!.Pluginul prezentat foarte util.Eu prefer sa transform orice pagina în pdf deoarece este mult mai ușor de editat și se poate foarte elegant transforma și în word.Pana a ajunge la aceasta concluzie,am folosit pluginul cu aparatul foto căruia parca ii spunea FOTO-FOX .

 2. A aparut firefox 5 si 6.Momentan 5 este superior fata de 4 la randare,conform testeului facut pe http://clients.futuremark.com/peacekeeper/index.action.
  6-le il am in testete desi sunt familiarizat cu el de pe versiune pe x64 bit(nighty).

 3. ajutator acest video,thx,pararea mea ar fi sa faceti logo ul pc-config” mai transparent,cateodata incurca.bye

 4. De ce ai recurs la aceasta treaba …de pune spre descărcare tutorialul? Ești singurul cu acest lucru…….Buna treaba! Feliitari pentru inovație.Sa vezi numai cum o sa se ia toți după tine.

 5. Am pus linkul de download pentru a veni in intampinarea color care nu au conexiuni chiar atat de bune si nu pot viziona in conditii buna tutorialele noastre folosind playerul. Acestia pot sa descarce tutorialul si sa-l vada chiar si cand nu au acces la internet.

 6. Foarte buna ideea!
  Unele tutoriale interesante pot fi vazute ulterior fara conexiune internet si eventual organizate.
  Felicitari pentru concizia tutorialelor, care sunt scurte si la obiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑