RK Launncher – Dock de MAC in Windows XP

6

In tutorialul care urmeaza o sa va prezint un dock de MAC pentru XP. Cred ca toti ati auzit si ati folosit rocket dock, dar eu astazi o sa va prezint ceva mai spectaculos si mai dragut. Se numeste RK Launncher.

Daca rocket dock putea doar sa tina in el pictogramele de pe desktop, RK Launncher, este mai mult de atat. Poate inlocui cu totul meniul si bara de start. Poate avea chiar si functie de Task Manager. Pe scurt este mai complex decat rocket dock.

Va invit sa urmariti acest tutorial.

VIZIONARE PLACUTA

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a paginii sau a articolului.

DOWNLOAD RK Launncher

ideea Ionutz Blog

Număr de vizualizări : 5246

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

6 Comments

  1. Draga admin sa sti ca acest tutorial se intrerupe la min 4,dar vreau sa mai sti ca treb sa mai lucrez la site,eu sunt informatician,imi place la ce ai muncit tu aici,dar trebuie sa mai lucrezi la site,iar primele tutoriale se vad oribil,te rog sa mai muncesti la acest site

  2. buna seara,de abia in seara asta am dat de siteul asta,e interesant,in legatura cu toppicul asta,nu stiu mie nu mi se pare rk launcher mai bun ca rocket dock,cel putin din ceea ce am vazut in filmulet:)

  3. Fiecare are avantajele si dezavantajele lui. Ramane la alegerea userilor ce sa foloseasca. Eu am prezentat alternativa lui rocket dock si mi-am spus parerea despre care mi se pare mai bun. Alegerea ramane a utilizatorilor.

Leave A Reply