PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Ribbon Hero 2 – te joci si inveti sa folosesti suita office

Tutorialul de astazi va fi la granita dintre educativ si distractiv. De ce? Pentru ca o sa va prezint un joc gratuit care se numeste Ribbon Hero 2 si daca nu v-ati dat seama din titlu, va spun eu, ca va ajuta sa va perfectionati in folosirea suitei Office de la Microsoft.

Jocul se prezinta sub forma unor misiuni in cre folosind aplicatii din suita office, trebuie sa rezolvati anumiti itemi, Fiecare misiune indeplinita va aduce puncte care va pot folosi la deblocarea de noi niveluri ale jocului.

Ajuns la versiunea a doua, jocul s-a perfectionat atat din punctul de vedere al misiunilor cat si din perspectiva prezentarii acestora, intrucat noua interfata grafica a programului este foarte placuta, iar ambianta sonora nu poate decat sa imbunatateasca si mai mult experienta oferita.

Pentru a descarca Ribbon Hero 2 dati click AICI dupa care asteptati 5 secunde si in partea dreapta sus aveti un buton numit Skip Add (Sari peste). Dati click pe acel buton galben si veti putea descarca softul.

Alte amanunte veti afla pe parcursul tutorialului sau incercand voi insiva acest joculet. Vizionare placuta!

2 Comments

  1. un program super care solicita putin experiența lipsa a majorității utilizatorilor în ceea ce privește suitele office.De aceea nu se îngrămădește nimeni la comentarii. Mai bine joaca un NFS.
    Bravo Andrei îmi placi deoarece tu ai simțul valorii.Multa inspirație în continuare.

  2. Foarte educativ, mie unul imi place joculetul, este superb, bv Andrei ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑