Principalele functii Feed Burner

11

Astazi am placerea sa va prezint un serviciu google extrem de complex pe care i vom discuta pe scurt. Serviciul poarta denumirea Feed Burner si dupa cum cred ca deja ati ghicit ne creeaza un flux de date rss, in cazul nostru pentru un site. Dar asta nu este tot! Cu ajutorul acestui serviciu putem ajuta vizitatorii sa ne acceseze mai usor, introducand pe site o casuta de abonare prin e-mail. De asemenea facilitatile precum postarea automata a articoleleor pe twitter alaturi de posibilitatea de a ne pune un banner animat intregesc aces serviciu extrem de complet.
Pentru cei interesati si de monetizarea siteului veti putea adauga si publicitate in fluxul vostru de date folosind un cont adsense.
Celelalte facilitai va las pe voi sa le descoperiti singuri!

Număr de vizualizări : 5840

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

11 Comments

  1. Andrei ma poti ajuta,un procesor de laptop se poate pune pe o placa de baza de pc!care are acelas soket ca la placa de baza de la laptop,adica un proc de laptop merge sal pui la o unitate pc?

  2. In nici un caz! Procesoarele de laptop is mobile adica cu dimensiuni mai mici si cu alt mod de functionare decat cel de pe pc! Deci nu o s afunctioneze!

  3. am incercat sa fac asta pe blogspot.com si cand dau activate imi zice: Your feed currently has no items. Below are sample items formatted using the current settings. apoi cand vreau sa postez ceva, nu mai apare pe twitter.

  4. heheheheeee on

    ar cam trebuii sa faceti si voi un tutorial nou.sunt destule programe despre care nu ati facut tutoriale 😀

  5. Stim asta! Si ne cerem scuze pentru asta insa programele noastrea sunt extrem de incarcate asa incat u am avut timpul efectiv pentru a ne ocupa de site! O sa revenim in forta cat de curand!

  6. Cand o sa faci un tutorial despre adsense?multi sunt curiosi despre cum sa faca bani pe net,eu am miaim facut site pe platforma blogspot,si miam facut un cont la adsense si mi la aprobat,a da,si ai avut dreptate,procul sa potrivit dar na mers!

Leave A Reply