PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Prezentarea Biosului AMI (American Megatrends)

Salut in acest tutorial video vom prezenta biosul AMI bineinteles prezentare simpla dupa cum zic eu nu complicata. Biosul are in memorie flash care se numeste ROM pe care in ea se stocheaza datele date de noi. Bios-ul este foarte sensibil si daca nu faceti ceva corect eu nu va sfatuiesc sa scoate bateria, daca nu mai porneste deloc deloc, ci scoateti jumperul de CMOS (Complementary metal-oxide-semiconductor) si a-ti rezolvat problema foarte simplu scoateti jumperul nu-l puneti la loc ci doar porniti putin pc-ul fara jumper il scoateti din priza si ii bagati jumperul si bagati la 220V si gata s-a rezolvat. Sper sa fiti multumiti de aceasta alegere cu alt bios.

(video)

Număr de vizualizări : 12817

7 Comments

 1. salut!am si eu o problema.am windows xp si cand dau in task manager/performance imi apare acolo la memorie ca imi ocupa 600 si ceva cateodata imi apare si 700.ciudat,fiindca eu am numai 512 mb de ram.Am zis ca poate e vreun virus sau ceva de genu.Am reinstalat windowsul,iar acum,dupa aproape o luna imi spune tot asa acolo in task managr/performance la memorie zice ca imi mananca 600 si ceva.Nustiu de ce imi apar aceste valori fiindca vam spus ca am doar 512 mb de ram,si am o placa video de 128 mb.Va rog spunetimi voi ce poate sa fie?

 2. Windowsul isi face swap(adica isi ia memorie suplimentara de pe hard in anumite situatii).Este vorba despre acele pagefile.sys care pe un program de defragmentare are culoarea maro deschis.Daca verifici prin setarile windowsului o sa constati ca de obicei in functie de cat ai marimea RAM atat va fi si marimea memoriei virtuale.La inceput sistmul nefiind incarcat nu apare nevoia de memorie suplimentare, dar dupa cum bine precizezi, dupa o luna sistemul are mult mai multe procese si deci o nevoie mai mare de memorie.Exista posibilitate renuntarii la pagefile (sau meoria viruala)dar din experienta mea am observat ca se activeaza singura dupa un anumit timp.Nu trebuie sa consideri acest “surplus de memorie”=o problema.

 3. andrei stefan

  12 October 2010 at 12:55

  e tare baiatul in acest tutorial, face reclama la pc-ul lui

 4. Salut am si eu o intrebare daca se poate adresa aici.Am un laptop acer si nu imi merge nici un port usb nici mouse nici camera web mimik.Ma poate lamuri cineva de unde vine aceasta problema.Cine vrea sa ma ajute id ul meu e mario_andreyno2007.Va multumesc

 5. Mario te-as sfatui asa intra in biosul laptopului si vezi la USB sa nu fie dezactivat sau sa nu ai driverele bagate sau nu sunt instalate

 6. Poi driveru de la usb zice cai instalat ca am dat my computer device managers si nu arata ca lipseste driveru.Deci sa intru in bios si unde tre sa dau sau ce tre sa fac.Merci mult pt raspuns.Se poate sami lasi un id sa pot vb mai bn cu tine.

 7. BUNA. AM O PLACA DE BAZA P5LD2-VM DH CU BIOS AMI. SI NU VREA SA.MI INSTALEZE NICI UN WINDOWS.CE JAF NU POATE SA INSTALEZE WIN CEVA RE POATE FACE?!!!!! MERSI CACI AM INCERCAT IN TOATE FELURILE SI NU VREA NICI UN WIN SA INSTALEZE. NICI DIN BIOS. CRED CA PLACA ASTA E DE PE TIMPUL LU BUNICU. SFAT SA NU O CUMPARATI NICIODATA E FOARTE LENTA SI DA NUMAI ERORI CU TOATE DRIVERELE INSTAL. NICI SUNET MICROFON NU MAI MERG SI A DAT COLTU SI WINDOWSU SI NICI NU VREA SA INTALEZE NICIUNUL. SI PINA INTRI IN BIOS TE IA SOMNUL. SOFT DE JAF BANI MULTI. TOT MAI BUN E BIOS PE GIGABYTE NU AI PROBLEME LA INSTALARE WIND. PE GIGABY IL INSTAL FARA PROBLEME DAR PLACA ASTA E UN JAF IMI ARATA SI AIUREA IN BIOS TEPERATURA PROCESOR 180° SI A PLACII VIDEO 260° LA.M DESFACUT SI AMBELE SINT RECI CA MORTUL. CE JAF TURBAT. PA CRED CA.I FAC VINT DE LA ETAJ SA IA AIER CA MA SCOATE DIN BOCANCI JAFU ASTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑